Search горе

Најгоре десно контакт

ЈП Стрежево на Facebook YouTube канал на ЈП Стрежево  LinkedIn ЈП Стрежево images

Припреми за зимската сезона

      Во ски центарот “Нижополе” отпочнати  се активности за припреми на зимската сезона.

      За таа цел се врши  чистење и проширување на скијачките патеки, како и чистење на каналите за одводнување на патеките.

      Во моментов се поставува дополнителна заштитна ограда на ски теренот, се врши проверка и ремонт на ски лифтовите и се поставуваат online  камери преку кои граѓаните ќе можат постојано да ги следат тековните настани. Исто така се врши проверка на рефлекторите за осветлување на ски патеките. Објектот “Чајџилница” кој беше комплетно реновиран минатата сезона, работи секој ден од 8 -16 часот.

Повелете, Ве очекуваме

DSC 1077 DSC 1103
DSC 1104 DSC 1106
image 0 02 05 32b3758c4420a6beb61becab954d04886af39679ad9bc85acceeb406b6400883 V image 0 02 05 436a70cfb51ed347b803ba7d9d61daa33bf47d52c5cd3e1acd910bd4b93cffd7 V
image 0 02 05 df4787eb3e05966db079b37561c391888a9820decb4ac909e75cbf37a10d9996 V DSC 1080
DSC 1083 image 0 02 05 63a8d66230fe50e0fe8c9f9859092789540eddd3a929ef65576112be67c1e87f V