Search горе

Најгоре десно контакт

ЈП Стрежево на Facebook YouTube канал на ЈП Стрежево  LinkedIn ЈП Стрежево images

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НОЌНО СКИЈАЊЕ

Денес, 04.01.2019 година (петок), ЈП “Стрежево” - Битола стартува со новата скијачката сезона во ски-центарот Ни­жепо­ле. Сезоната се отвора со ноќно скијање со почеток од 19 до 22 часот. Терените за ск­и­­јање се целосно подготвени, ски-патеките се исчистени и функционални а паркинг просторот е уредно осветлен.

Со цел збогатување на спектарот со понудени содржини за граѓаните со особено задоволство сакаме да ги информираме љубителите на планинскиот туризам дека објектот чајџилница (бачило) ќе работи секој ден (понеделник-недела) со работно време 09-22 часот.

Популарниот топол планински чај ќе се продава по цена од 30 денари.

Висина на карти за скијање

Сезонска ски карта за возрасни                                3000,00 денари

Сезонска ски карта за деца                                      2000,00 денари

Дневна ски карта за возрасни                                    300,00 денари

Дневна ски карта за деца                                          200,00 денари

Ски карта за ноќно скијање                                 200,00 денари

Напомена: Во сезонската и дневната ски карта не е вклучено ноќното скијање.

 

01