Search горе

Најгоре десно контакт

ЈП Стрежево на Facebook YouTube канал на ЈП Стрежево  LinkedIn ЈП Стрежево images

НОЌНОТО СКИЈАЊЕ ПРОДОЛЖУВА

Почитувани љубители на зимските спортови,

Ве известуваме дека ноќното скијање продолжува од 31.01.2019 година (чет­в­рток) до 02.02.2019 година (сабота) од 19-22 часот.

Ски лифтот ќе продолжи да работи секој ден (понеделник-недела) во периодот од 09-15 часот. Терените за ск­и­­јање се целосно подготвени, ски-патеките се исчистени и функционални а паркинг просторот е уредно осветлен.