Search горе

Најгоре десно контакт

ЈП Стрежево на Facebook YouTube канал на ЈП Стрежево  LinkedIn ЈП Стрежево images

ИНФОРМАЦИЈА ЗА НОЌНО СКИЈАЊЕ

Поради завршување на зимскиот распуст Јавното претпријатие Стрежево - Битола ги известува сите заинтересирани граѓани дека преминува кон нов распоред на ноќно скијање

Ноќно скијање ќе има од 24.01.2019(четврток) до 26.01.2019(сабота) во периодот 19-22 часот. Терените за ск­и­­јање се целосно подготвени, ски-патеките се исчистени и функционални а паркинг просторот е уредно осветлен.