Search горе

Најгоре десно контакт

ЈП Стрежево на Facebook YouTube канал на ЈП Стрежево  LinkedIn ЈП Стрежево images

Почеток на ски-сезоната во ски - центарот Нижеполе во петок

Ве известуваме дека ски-центарот Нижеполе ќе биде пуштен во употреба утре, петок 07.02.2020 година, од 10 до 14 часот за дневно скијање, додека официјалниот почеток на сезоната ќе биде истиот ден петок, 07.02.2020 година од 19 до 22.00 часот со ноќно скијање.

За сите вас промотивно ви нудиме бесплатно користење на услугите на ски-лифтот во петок на 07.02.2020 година за успешен почеток на новата сезона.

За време на викендот очекувајте нови изненадувања...

02. 06.02.2020