Search горе

Најгоре десно контакт

ЈП Стрежево на Facebook YouTube канал на ЈП Стрежево  LinkedIn ЈП Стрежево images

Средба со Директорот на Агенцијата за Енергетика

Директорот на ЈП Стрежево - Методија Граматковски оствари работна средба со Директорот на Агенцијата за Енергетика, Дарио Николовски.

На состанокот одржан во просториите на Дирекцијата на јавното претпријатие Стрежево, Директорот Граматковски го запозна г-дин Николовски со работата на ЈП Стрежево како и со проектите кои се во тек и се планираат.

Покрај тоа, се разговараше и за иницијативата за иградба на фотоволтаична централа во селото Црнеец, Битолско.