Search горе

Најгоре десно контакт

ЈП Стрежево на Facebook YouTube канал на ЈП Стрежево  LinkedIn ЈП Стрежево images

Доделени возила според Одлука на Влада на Р.М

Според одлука на Влада на Р.Македонија за отстапување на возила без надомест, Агенцијата за управување со одземен имот е задолжена да ни отстапи моторни возила со кои би се подобрила состојбата на возниот парк.

Досега отстапени се четири лесни моторни возила и тоа:LANCIA LYBRA 1.9 JTD – 2001год.; SKODA FABIA 1.2 - 2008 год.; VOLKSWAGEN GOLF VARIANT 1.9 TDI – 1998 год.и VOLKSWAGEN GOLF 4 - 1.9 TDI, едно патничко моторно возило со 7 седишта VOLKSWAGEN SHARAN 1.9 TDI и едно товарно моторно возило FIAT FIORINO.Во тек е постапка за набавка на пет теренски возила, пет моторцикли, едно патничко возило средна класа и едно термокинг возило.