Search горе

Најгоре десно контакт

ЈП Стрежево на Facebook YouTube канал на ЈП Стрежево  LinkedIn ЈП Стрежево images

ЦЕНОВНИЦИ

Ценовник за извршување на водостопански услуги во 2023 година за земјоделие - правни лица и останати водокорисници:  

pdf dokument

 

 

Ценовник за извршување на водостопански услуги во 2022 година за земјоделие - правни лица и останати водокорисници:   

pdf dokument

 

 

Ценовник за извршување на водостопански услуги во 2021 година за земјоделие - правни лица и останати водокорисници:   

pdf dokument

 

 

Ценовник за ски карти:

pdf dokument

 

 

Mени во чајџилницата на Ски Центар - Нижеполе:

pdf dokument

 

 

Ценовник на надомест за дозвола за вршење на рекреативен риболов:

pdf dokument