Search горе

Најгоре десно контакт

ЈП Стрежево на Facebook YouTube канал на ЈП Стрежево  LinkedIn ЈП Стрежево images

СОСТОЈБА НА ЦЕВКОВОДИ

СОСТОЈБА НА ЦЕВКОВОДИ

sostojba cevkovod front

БРАНА

БРАНА СТРЕЖЕВО

brana strezevo front

Ски центар

СКИ ЦЕНТАР

Ски центар Нижо Поле

Камера Нижополе

КАМЕРА НИЖОПОЛЕ  ВО ЖИВО

Камера ски центар Нижополе

Посета на заменик на претседателот на Влада Радмила Шекеринска

Заменик на претседателот на Владата Радмила Шекеринска во посета на Ј.П. "Стрежево" - Битола.

Во работна посета на Ј.П. "Стрежево" денес престојуваше заменик на претседателот на Владата Радмила Шекеринска, градоначалникот на Општина Битола Наташа Петровска и директорот на ФОД Менде Тасевски. Се разговараше за состојбата во претпријатието и идните инвестициони планови.

02 01.04.2019

Слајдер долу

 • Брана

  Брана

  Браната Стрежево е висока земјано - насипна преграда со централно глинено јадро и возводно и низводно потпорно тело од чакал
 • ДЦМ Систем

  ДЦМ Систем

  Наводнувањето е една од основните намени на хидросистемот Стрежево и е застапено на 20200 ha
 • Хидроцентрали

  Хидроцентрали

  Електро-енергетско искористување на хидропотенцијалот на хидросистемот Стрежево
 • 1
 • 2