Search горе

Најгоре десно контакт

ЈП Стрежево на Facebook YouTube канал на ЈП Стрежево  LinkedIn ЈП Стрежево images

Јавен оглас за вработување

 

 Јавен оглас

pdf dokument

 Пријава за оглас                               

  pdf dokument

 Одлука за избор на кандидати по Јавниот оглас  

    pdf dokument