Стрежево непродуктивните новогодишни трошоци ќе ги донира за лечење на млада битолчанка

Денес дониравме финансиски средства за лекување на млада битолчанка, со надеж да помогнеме една храбра, самохрана мајка да може да продолжи по својот животен пат и покрај сите пречки и пдеизвици.

Повеќе: Стрежево непродуктивните новогодишни трошоци ќе ги донира за лечење на млада битолчанка

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Јавното претпријатие "Стрежево" - Битола апелира до граѓаните рационално и внимателно да ја користат водата во деновите со екстремно високи температури.

Повеќе: ИЗВЕСТУВАЊЕ

Известување за договори за водоснабдување

Јавното претпријатие Стрежево - Битола (врз основа на Одлуката на Управниот одбор на претпријатието број 02-338/2 од 27.05.2021 година), ги информира заинтересираните граѓани дека договорите за водоснабдување на корисниците (правни и физички лица), се склучуваат во периодот од 27.05.2021 година до 30.07.2021 година, секој работен ден од 07 до 18 часот.

Пријавување на дефекти на мрежата за наводнување може да се врши 24 часа дневно.

Повеќе: Известување за договори за водоснабдување

ЈП „Стрежево“ во 2021, со инвестиции од 50 милиони денари

Изјава на директорот Методија Граматковски до медиумите

Почитувајќи го начелото за отчетно и транспарентно работење, две години со ред, а еве и денес пред Вас презентирам дел од работата на Стрежево во изминатата 2020 година и плановите за тековната 2021 година. Оваа информација која ја испраќаме денес е капиталот со кој излегуваме во јавноста и врз кој граѓаните треба да не вреднуваат.

Повеќе: ЈП „Стрежево“ во 2021, со инвестиции од 50 милиони денари

Страница 1 од 45