Search горе

Најгоре десно контакт

ЈП Стрежево на Facebook YouTube канал на ЈП Стрежево  LinkedIn ЈП Стрежево images

Стрежево непродуктивните новогодишни трошоци ќе ги донира за лечење на млада битолчанка

Денес дониравме финансиски средства за лекување на млада битолчанка, со надеж да помогнеме една храбра, самохрана мајка да може да продолжи по својот животен пат и покрај сите пречки и пдеизвици.

Стрежево е општествено одговорно претпријатие и хуманите практики се вредности кои се наша тајна заложба.

Во овие моменти нашата заедничка помош е и повеќе од потребна и сега е вистинскиот момент кога треба да сме обединети со заедничка хумана цел.

Во време на новогодишните празници да не ја губиме вербата во човечноста и задно, сплотени да и помогнеме на Мери повторно да зачекори.