Search горе

Најгоре десно контакт

ЈП Стрежево на Facebook YouTube канал на ЈП Стрежево  LinkedIn ЈП Стрежево images

Интервју на директорот Граматковски за неделникот ЈАВНОСТ

  • Вештачкиот снег во ски центарот "Стрежево" станува реалност
  • ️"Стрежево", првото јавно претпријатие кое ќе изгради фотоволтаична централа од 500kW и енергијата ќе ја продава на слободниот пазар
  • Акумулацијата "Стрежево" се полни со посакуваната динамика
  • За сè ова во интервјуто во неделникот "Јавност".