Search горе

Најгоре десно контакт

ЈП Стрежево на Facebook YouTube канал на ЈП Стрежево  LinkedIn ЈП Стрежево images

Рибарница Стрежево подготвена пред престојните верски празници

Јавното претпријатие Стрежево ги известува потрошувачите на нашата рибарница дека располагаме со повеќе од доволно свежа риба за престојните празници.
Нашата рибарница е препознатливо обележје на битолската чаршија и претставува вистински синоним за квалитет и повеќедецениска традиција.
Нудиме свежа слатководна риба - брендирана стрежевска пастрмка од рибникот со кој стопанисуваме, а вршиме и печење риба на скара.
Наша цел е да произведеме производ кој со радост би го донеле дома и би го ставиле на вашата трпеза! 
Квалитетот - секогаш на прво место.