Search горе

Најгоре десно контакт

ЈП Стрежево на Facebook YouTube канал на ЈП Стрежево  LinkedIn ЈП Стрежево images

СОСТОЈБА НА ЦЕВКОВОДИ

СОСТОЈБА НА ЦЕВКОВОДИ

sostojba cevkovod front

БРАНА

БРАНА СТРЕЖЕВО

brana strezevo front

Ски центар

СКИ ЦЕНТАР

Ски центар Нижо Поле

Камера Нижополе

КАМЕРА НИЖОПОЛЕ  ВО ЖИВО

Камера ски центар Нижополе

Активности за заштита од КОВИД19 во ЈП "Стрежево" Битола

Активности кои ги превзема претпријатието за заштита од КОВИД19.

-Превентивна дезинфекција на сите објекти на претпријатието (ќе се повторува и во иднина, по потреба).

-Сите планирани поголеми настани и работни состаноци се оддржуваат online.

-Вработените имаат на располагање заштитна маска и ракавици.

-Средства за чистење на рацете со раствор на алкохол се поставени во сите работни простории.

-На огласните табли поставени се информативни содржини за превенција од ширење на Ковид 19.

-Мерење на температурата на сите вработени на влезот во Претпријатието при почетокот на нивното работно време.

-Мерење на темперетура и задолжително дезинфицирање на сите странки при самиот влез во Претпријатието.

-Држење на растојание и влегување по една странка во Наплатниот центар на Претпријатието.

- Реорганизација на вработените во извршување на нивните работни активности.

 

Активности за заштита од КОВИД19  во ски центарот "Стрежево" Нижополе.

-Дезинфекција на објектот.

-Дезинфекција на посетителите на влезот на самиот објект. 

    -Шалтерско работење во чајџилницата  ( безбедно можете да пристапите на шанкот и да нарачате топол чај и кафе).

         -Обезбедени и пристапни дезинфекциски средства во голема количина на целиот простор.

 ЈП "Стрежево" - Битола ги информира сите лица кои имаат потреба за контакт или информација од претпријатието тоа да го сторат на контакт телефонот 047/207-800 од 07:30 до 15:30 часот.

Апелираме до сите соработници и корисници на услугите кои ги дава претпријатието, да ги почитуваат превентивните мерки кои ги донесе Владата, со цел да се спречи ширењето на вирусот Ковид 19 во нашата земја.

Слајдер долу

 • Брана

  Брана

  Браната Стрежево е висока земјано - насипна преграда со централно глинено јадро и возводно и низводно потпорно тело од чакал
 • ДЦМ Систем

  ДЦМ Систем

  Наводнувањето е една од основните намени на хидросистемот Стрежево и е застапено на 20200 ha
 • Хидроцентрали

  Хидроцентрали

  Електро-енергетско искористување на хидропотенцијалот на хидросистемот Стрежево
 • 1
 • 2