Стрежево непродуктивните новогодишни трошоци ќе ги донира за лечење на млада битолчанка

Денес дониравме финансиски средства за лекување на млада битолчанка, со надеж да помогнеме една храбра, самохрана мајка да може да продолжи по својот животен пат и покрај сите пречки и пдеизвици.

Повеќе: Стрежево непродуктивните новогодишни трошоци ќе ги донира за лечење на млада битолчанка

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Јавното претпријатие "Стрежево" - Битола апелира до граѓаните рационално и внимателно да ја користат водата во деновите со екстремно високи температури.

Повеќе: ИЗВЕСТУВАЊЕ

Страница 9 од 53