Ски центар Нижо Поле

Работно време на Ски центарот „Нижо Поле“:

  • работни денови: 09:00-15:00 часот
  • викенд: 09:00-15:30 часот

Дневни и сезонски карти:

  • дневна карта за возрасни 300 денари
  • дневна карта за деца до 14 год. 200 денари
  •  сезонска карта за возрасни 3000 денари
  • сезонска карта за деца до 14 год. 2000 денари
Ски центар Нижополе 03 04
05 06 07
08 12 13
16 17 18

Страница 36 од 36