Јавен оглас за вработување

 

 Јавен оглас

pdf dokument

 Пријава за оглас                               

  pdf dokument

 Одлука за избор на кандидати по Јавниот оглас  

    pdf dokument

 

ЈАВЕН ПОВИК ЗА СКЛУЧУВАЊЕ НА ДОГОВОР ЗА КУПОПРОДАЖБА НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ПО ПАТ НА ЈАВНО НАДДАВАЊЕ

                                                                                                                                                                                                                                                                   ЈАВЕН ПОВИК pdf

Повеќе: ЈАВЕН ПОВИК ЗА СКЛУЧУВАЊЕ НА ДОГОВОР ЗА КУПОПРОДАЖБА НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ПО ПАТ НА ЈАВНО...

Страница 2 од 5