Search горе

Најгоре десно контакт

ЈП Стрежево на Facebook YouTube канал на ЈП Стрежево  LinkedIn ЈП Стрежево images

Ски центар Нижополе камера во живо


 На следниот линк можете да ја погледнете камерата која е поставена во ски центарот "Стрежево" Нижополе:

Камера ски центар Нижополе во живо