Search горе

Најгоре десно контакт

ЈП Стрежево на Facebook YouTube канал на ЈП Стрежево  LinkedIn ЈП Стрежево images

Известување до водокорисниците

Се известуваат сите индидвидуални водокорисници дека од понеделник 08.05.2017 година,  ЈП " Стрежево" – Битола започнува со склучување на договори за наводнување од Хидросистемот.

Потребни документи за пријавување:

-       Лична карта за идентификација

-       Имотен лист за ажурирање на податоците (доколку има промена)

За наводнување без договор и неконтролирано пуштање на вода од хидрантите, ЈП "Стрежево" – Битола ќе превземе мерки согласно позитивните законски акти и сторителите ќе бидат најстрого санкционирани.

image 67d5c549f807c393bcbbce48c310527ce0511e51ddd6ad87c38917be5018f69d V