Search горе

Најгоре десно контакт

ЈП Стрежево на Facebook YouTube канал на ЈП Стрежево  LinkedIn ЈП Стрежево images

Пелагонија се наводнува

      Се интензивира наводнувањето во Пелагонија и во моментов се наводнува со околу 3,5 м3/сек  вода. Наводнувањето се одвива  без сериозни проблеми и се надеваме дека така ќе биди и понатаму.
Апелираме за совесно и домаќинско користење на водата и опремата, заради непречено наводнување.
      Истовремено ги замолуваме оние водокорисници кои не склучиле Договори, да го направат тоа најкасно  до 27Јуни (понеделник),  бидејќи ќе има строга контрола  и незаконското користење на водата од системот ќе се санкционира.
dcm Strezevo 04