Search горе

Најгоре десно контакт

ЈП Стрежево на Facebook YouTube канал на ЈП Стрежево  LinkedIn ЈП Стрежево images

Чистење на река Шемница

ЈП “Стрежево” презеде активности за чистење на речното корито на река Шемница, што е прво вакво чистење во последнава деценија, со цел зголемување на пропусната моќ на реката.

Очекуваме активностите за чистење на реката до локацијата “Бели Мост” во должина од 8 km да продолжат во почетокот на 2017 година со помош на UNDP и Министерството за животна средина. 

 DSC 0020 DSC 0021