Search горе

Најгоре десно контакт

ЈП Стрежево на Facebook YouTube канал на ЈП Стрежево  LinkedIn ЈП Стрежево images

Обновување на возниот парк

Во рамките на реализацијата на планот за обновување на возниот парк, а со цел побрзо, поефикасно и побезбедно извршување на секојдневните активности,

ЈП “Стрежево” деновиве набави уште 5 нови теренски возила. Со ова вкупниот број на набавени возила изнесува 24, со што значително се обнови возниот парк.

image 0 02 05 4a700545e0ab97709c4abee30472db5e6816208c8ba961b04f6cfeea2bff6148 V