Search горе

Најгоре десно контакт

ЈП Стрежево на Facebook YouTube канал на ЈП Стрежево  LinkedIn ЈП Стрежево images

Известување до водокорисниците

Поради дефект на кабел од "Телеком", во прекин е бесплатниот телефонски број за корисниците на вода од нашиот систем, 0800 50 555. Екипа на "Телеком" работи на отстранување на дефектот, а во меѓувреме Ве молиме да го користите телефонскиот број 072 306 772.

Ви благодариме