Search горе

Најгоре десно контакт

ЈП Стрежево на Facebook YouTube канал на ЈП Стрежево  LinkedIn ЈП Стрежево images

Посета на заменик на претседателот на Влада Радмила Шекеринска

Заменик на претседателот на Владата Радмила Шекеринска во посета на Ј.П. "Стрежево" - Битола.

Во работна посета на Ј.П. "Стрежево" денес престојуваше заменик на претседателот на Владата Радмила Шекеринска, градоначалникот на Општина Битола Наташа Петровска и директорот на ФОД Менде Тасевски. Се разговараше за состојбата во претпријатието и идните инвестициони планови.

02 01.04.2019