Search горе

Најгоре десно контакт

ЈП Стрежево на Facebook YouTube канал на ЈП Стрежево  LinkedIn ЈП Стрежево images

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Јавното претпријатие "Стрежево" - Битола апелира до граѓаните рационално и внимателно да ја користат водата во деновите со екстремно високи температури.

Врз основа на податоците на Управата за хидрометеоролошки работи од каде се најавуваат високите температури кои деновиве ќе достигнат и над 40°C, како и нашите податоци за зголемена потрошувачка на водата, апелираме до граѓаните за рационално користење и употреба на водата, односно да се внимава при полевање поголеми површини и непотребно трошење на водата за време на топлите денови.

02 30.07.2021