Search горе

Најгоре десно контакт

ЈП Стрежево на Facebook YouTube канал на ЈП Стрежево  LinkedIn ЈП Стрежево images

Рибарница Стрежево - синоним за квалитет и традиција

Рибарница Стрежево - синоним за квалитет и традиција
 
Стрежевската пастрмка е бренд со повеќедецениска традиција и квалитет. 
Конкурентната цена следена со квалитетен производ и одличната работна атмосфера се директните аспекти кои придонесуваат кон одличното реноме кое го имаме кај потрошувачите, а добрата репутација и задоволните муштерии е повисока вредност за нас од било каков маркетинг.
 
Нашата рибарница  нуди свежа слатководна риба - пастрмка, а вршиме и печење риба на скара.