Search горе

Најгоре десно контакт

ЈП Стрежево на Facebook YouTube канал на ЈП Стрежево  LinkedIn ЈП Стрежево images

Генерален ремонт на хидраулична инсталација на десен затворач на бучница на брана

На почетокот на месец Март 2015 година се изврши генерален ремонт на двата затворачи на бучница на брана.

Извршена е комплетна замена на заптивните елементи. Изто така извршена е замена и на заптивните гумици на затворачите, со што заптивањето е сведено на минимум (cca 5-10 l/s). Со ова се завршени генералните ремонти на двата затворачи на бучница.

 11023411 10205051178574169 184598192 o