ПОРИБУВАЊЕ НА АКУМУЛАЦИЈАТА СТРЕЖЕВО СО КРАП

Денес, 13.04.2019 година, пред голем број заинтересирани граѓани, се изврши порибување на рекреативната зона „Акумулација Стрежево” во согласност со риболовната основа за оваа риболовна вода со рибен подмладок набавен од регистираниот репроцентар Акватика-Неготино.

Повеќе: ПОРИБУВАЊЕ НА АКУМУЛАЦИЈАТА СТРЕЖЕВО СО КРАП

Известување за работењето на ски центарот

Почитувани граѓани

ЈП Стрежево” - Битола Ве известува дека поради тенденцијата на значителен пораст на дневните температури кое ќе услови значително топење на снежната покривка, со скијање (ноќно) ќе продожиме од четврток (07.03.2019 година), во редовниот термин од 19 до 22 часот.

Повеќе: Известување за работењето на ски центарот

ИЗВЕСТУВАЊЕ

ЈП "СТРЕЖЕВО" - БИТОЛА ЗАПОЧНУВА СО ИЗДАВАЊЕ НА ДОЗВОЛИ ЗА РЕКРЕАТИВЕН РИБОЛОВ ЗА 2019 ГОДИНА

Ги известуваме сите заинтересирани граѓани дека ЈП "Стрежево" – Битола од 01.03.2019 година (петок) ќе започне со издавање на сите видови на дозволи за рекреативен риболов на акумулацијата Стрежево за 2019 година.

Повеќе: ИЗВЕСТУВАЊЕ

Страница 4 од 29