Биланс од сезоната за наводнување на ЈП “Стрежево”

       Заклучно со 28.09.2015 година заврши овогодинешната сезона за наводнување. После сумирањето на податоците, ЈП “Стрежево” го објави билансот од водостопанската дејност на претпријатието.

Повеќе: Биланс од сезоната за наводнување на ЈП “Стрежево”

Страница 40 од 53