Стрежево непродуктивните новогодишни трошоци ќе ги донира за лечење на млада битолчанка

Денес дониравме финансиски средства за лекување на млада битолчанка, со надеж да помогнеме една храбра, самохрана мајка да може да продолжи по својот животен пат и покрај сите пречки и пдеизвици.

Повеќе: Стрежево непродуктивните новогодишни трошоци ќе ги донира за лечење на млада битолчанка

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Јавното претпријатие "Стрежево" - Битола апелира до граѓаните рационално и внимателно да ја користат водата во деновите со екстремно високи температури.

Повеќе: ИЗВЕСТУВАЊЕ

Известување за договори за водоснабдување

Јавното претпријатие Стрежево - Битола (врз основа на Одлуката на Управниот одбор на претпријатието број 02-338/2 од 27.05.2021 година), ги информира заинтересираните граѓани дека договорите за водоснабдување на корисниците (правни и физички лица), се склучуваат во периодот од 27.05.2021 година до 30.07.2021 година, секој работен ден од 07 до 18 часот.

Пријавување на дефекти на мрежата за наводнување може да се врши 24 часа дневно.

Повеќе: Известување за договори за водоснабдување

Страница 9 од 53